De Uittips

Iedere veertien dagen originele Uit-tips voor Utrecht.

TU Quake

Iedere veertien dagen brengt UitagendaUtrecht.nl uitgaanstips. Tot voor kort hadden we die veranderd in Thuistips, maar er gebeuren weer mooie dingen in theaters en schouwburg.

Tip 1: Quake

Theater Utrecht/DOX en Stadsschouwburg Utrecht, 14 t/m 16 oktober en 1, 2, 3, 18, 19 december

Quake is een energieke, ontwapenende en muzikale (dans)voorstelling van een groep aanstormende multitalenten over hoe het verleden in ons doorleeft. Net als een aardbeving duizenden kilometers verderop hier een vloedgolf kan veroorzaken, zijn wij producten van onze geschiedenis. Quake wordt gemaakt door acht hartstochtelijk eerlijke performers die hun persoonlijke ‘quakes’ op verschillende plekken in de tijd en op de aarde hebben liggen. Ze onderzoeken hoe hun verhaal samenhangt met de levensverhalen van de mensen om hen heen en ook jij wordt aangespoord om (opnieuw) je eigen levensverhaal onder ogen te zien.

Tip 2: Judy Blank

TivoliVredenburg, 22 oktober [21.45 uur]

De Nederlandse zangeres Judy Blank koppelt een heldere, soulvolle stem aan songschrijverscapaciteiten.

Met haar groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop speelde ze al op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, en in het buitenland op SXSW en AmericanaFest. Na haar plaat Morning Sun (2018) en ep Morning After(2019) volgde dit jaar het laatste deel van de trilogie, op cassette: Morning Tapes. Lo-fi slaapkameropnames van de favoriete liedjes van beide albums, stuk voor stuk in één take opgenomen.

Meer informatie en tips? Kijk op: 

uitbureau, uitagenda, Utrecht
Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...

Geef een reactie Let bij het reageren op onze spelregels.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *