De uittips – Week 43 & 44

Iedere veertien dagen originele Uit-tips voor Utrecht.

Iedere veertien dagen brengt UitagendaUtrecht.nl uitgaanstips. Tot voor kort hadden we de uittips veranderd in Thuistips, maar er gebeuren weer mooie dingen in theaters en schouwburg.

Tip 1: SPRING in Autumn

Diverse locaties, 28 okt t/m 15 nov

Als corona verder geen roet in het eten gooit, kun je vanaf 28 oktober weer genieten van een editie van SPRING in Autumn. Dit jaar op verschillende locaties, zoals Theater Kikker en gewoon buiten. Laat je inspireren door theater- en dansvoorstellingen van nationale en internationale makers tijdens de herfsteditie van het SPRING Performing Arts Festival. Dit jaar tonen de artiesten hun werk in verschillende vormen. Installaties, doorlopende performances, toneel-op-toneel voorstellingen en één-op-één ervaringen die zeer persoonlijke en intieme ontmoetingen mogelijk maken.

Tip 2: Theatertroep speelt …

Theater Kikker, 30 okt t/m 1 nov

Theatertroep staat met vier voorstellingen in Theater Kikker. De voorstellingen zijn los van elkaar te zien maar je kunt natuurlijk ook alle vier gaan bekijken. Op het programma staan De ‘ Bomen, Het Bos’, een montagevoorstelling gebaseerd op Shakespeare’s As you like it, en ‘Kaal’, een klucht-tragedie over een seriemoordenaar die met de jaarwisseling toeslaat. Het is geschreven door Don Duyns. Verder zie je ‘De Rhinoceros’, een bizar stuk passend bij deze bizarre tijd. Het gaat over een dorp waar alle mensen langzaam veranderen in neushoorns. Tot slot natuurlijk ook ‘ Vaudeville de liveshow’ waarin het collectief, gewapend met een repertoire van gloednieuwe zelfgeschreven teksten en eeuwenoude acts, genadeloos de actualiteit door de mangel haalt. Door de aangescherpte coronamaatregelen mogen er maximaal 30 personen langskomen.

Meer informatie en tips? Kijk op: 

uitbureau, uitagenda, Utrecht
Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...

Geef een reactie Let bij het reageren op onze spelregels.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *