Met 50% korting naar het Amsterdam Dance Event

Speciaal voor HU-studenten: korting voor spetterende bootfeesten tijdens ADE 2019.

Speciaal voor studenten van de HU biedt Sound-fleet een speciale studentenkorting van maar liefst 50 procent per kaartje voor vier spetterende bootfeesten tijdens ADE 2019.

Jeroen van Schie is parttime docent Event Manager aan de Hogeschool Utrecht en evenementen-organisator. Hij organiseert jaarlijks het ADE project Sound-fleet: zes bootfeesten in vijf dagen met de (inter)nationale wereldtop aan boord in de genres House en (Melodic) Techno.

Emilie Dalmeijer, student communicatie aan de HU, loopt momenteel haar afstudeerstage bij Sound-fleet. Afgelopen studiejaar was Jeroen haar docent Live Communicatie – jaar 3 aan de HU. Een mooie samenwerking waar onderwijs en praktijk hand in hand gaan. En dat willen ze de medestudent niet onthouden.

Per feest zijn een beperkt aantal studententickets beschikbaar. De korting is geldig op een van de volgende ADE-feesten:

Woensdag 16 oktober                     Rejected ADE Showcase                   16.00/ 01.00 : met korting in de Ticketshop

Donderdag 17 oktober 2019               Shadows by Magdalena                    23.00/ 05.00 : met korting in de Ticketshop

Zaterdag 19 oktober 2019              HOSH presents Fryhide                     23.00/ 05.00: met korting in de Ticketshop

Zondag 20 oktober 2019                MUSE by Lehar & Musumeci             18.00/ 01.00: met korting in de Ticketshop

Kijk voor meer informatie op Soundfleet of op de Facebook-pagina

Geef een reactie Let bij het reageren op onze spelregels.