Uit-tips week 2 – 3

Iedere veertien dagen originele Uit-tips voor Utrecht, zelfs in tijden van een lockdown.

TivoliVredenburg

Ook tijdens de lockdown is er vermaak te vinden in Utrecht, evetueel in aangepaste vorm. Iedere veertien dagen brengt UitagendaUtrecht.nl Uit-tips. Check voor beschikbaarheid de websites van de aanbieders.

Tip 1: Digitale popquiz

14 januari, 20:30 uur.

De Digitale Popquiz is een vaste waarde geworden in de online programmering van TivoliVredenburg. Test je kennis van popmuziek tijdens deze quiz, samengesteld door host DJ St. Paul. Met elke editie nieuwe rondes met nieuwe thema’s, en altijd een cameo uit onverwachte hoek.

Trommel (digitaal) je vrienden op, kruip donderdag om 20:30 uur achter je computer en speel gratis mee. De livestream is te volgen via de website van TivoliVredenburg en via Studio TivoliVredenburg.

Tip 2:  Thuis films kijken met Picl

Altijd mogelijk.

De filmhuizen zijn helaas al weer een tijdje gesloten. Gelukkig kun je alle filmhuisfilms nu online bekijken via Picl.
Foto: Still uit Babyteeth.

Bij dit online filmhuis betaal je per film en heb je keuze uit een groot aanbod van documentaires, de must-sees van afgelopen en zelfs allernieuwste premierefilms. Door het kijken van films via Picl steun je ook nog eens een van de bekendste filmhuizen van Utrecht: Hoogt on Tour.

Op www.uitagendautrecht.nl worden regelmatig filmtips voor Picl gegeven, zoals de populaire film Babyteeth. Neem ook vooral een kijkje op Picl.nl om het gehele aanbod te ontdekken.

Meer informatie en tips? Kijk op: 

uitbureau, uitagenda, Utrecht
Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...

Geef een antwoord Let bij het reageren op onze spelregels.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *