Terug van weggeweest: De Uittips!

Iedere veertien dagen originele Uit-tips, terug van weggeweest!

De Managers - Foto: Bas de Brouwer

Iedere veertien dagen brengt UitagendaUtrecht.nl uitgaanstips. Tot voor kort hadden we die veranderd in Thuistips, maar er gebeuren weer mooie dingen in theaters en schouwburg.

Tip 1: Kikker Gemist

Theater Kikker, 8 september t/m 1 oktober

Het culturele seizoen is weer gestart! Theater Kikker doet dit met het festival Kikker Gemist. Een festival voor iedereen die Theater Kikker gemist heeft, door iedereen die jou gemist heeft en met alles wat we samen ontzettend gemist hebben; live theater!

Met verschillende dans- en toneelvoorstellingen. Zoals Happy Together van Espen Hjort en Het Huis Utrecht i.s.m. Theater Utrecht. Een fantasierijke voorstelling over familie-zijn en de acrobatiek van het samenleven. Of De Managers van La Isla Bonita / Frascati Producties. Een even hilarische als schrijnende voorstelling over macht en al haar rituelen.

Tip 2: 1001 – DOX/DIEHELEDING

Stadsschouwburg Utrecht/Podium Hoge Woerd, 17+18 september /23 september

Hiphopcollectief DIEHELEDING blaast met aanstekelijk plezier nieuw leven in de magische, oeroude Arabische vertellingen van ‘Duizend-en-een-nacht’.

Het vijftal mixt elementen uit Arabische hiphop, sensuele beats, storytelling en spoken word tot een soft-erotische oosterse nacht.

Koning Sjahriaar huwt iedere nacht een nieuwe vrouw, die hij de volgende dag laat ombrengen. Tot hij de mooie Sheherazade treft, die zulke mooie verhalen vertelt dat de koning iedere nacht een nieuwe wil horen.

Meer informatie en tips? Kijk op: 

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...

Geef een reactie Let bij het reageren op onze spelregels.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *