Uittips rondom Koningsdag

Iedere veertien dagen originele Uit-tips voor Utrecht.

Koningsdag komt er weer aan! Helaas ook dit jaar zonder grote festivals of markten, maar dat betekent niet dat er niks te beleven valt. Uitagenda Utrecht tipt twee activiteiten om in de oranjesfeer te komen.

Tip 1: De Utrecht Koningsdagquiz

RTV Utrecht
Dinsdag 27 april: 12:00 – 14:00

Op RTV Utrecht en Radio M Utrecht kun je op koningsdag meedoen aan de Utrecht Koningsdagquiz. Vanaf 12.00 uur zenden RTV Utrecht en Radio M Utrecht De Utrecht Koningsdagquiz uit. Quizmasters Maya Eksteen en Jos van Heerden nemen de kijkers en luisteraars mee in een twee uur durende oranje wereld met quizvragen, muziek en leuke gasten. Je kunt meespelen door de RTV Utrecht app te downloaden. Als je meespeelt maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

Tip 2:  De Glazen Hut & Stream BEAT-RIX

Woolloomooloo
Vrijdag 23 april t/m dinsdag 27 april

De studenten van de Woolloomooloo organiseren al jaren tijdens Koningsdag het festival op het Janskerkhof. Geen dansende menigte dit jaar, maar wél spectaculaire optredens opgenomen op unieke locaties. De stream is te volgen via www.koningsdagutrecht2021.nl.

In de dagen naar aanloop van Koningsdag sluiten zes studenten zich op in de Glazen Hut, waar zij radiomaken voor het goede doel. Tijdens dit radio-initiatief willen zij zo veel mogelijk geld ophalen voor stichting MIND, een organisatie gericht op de mentale gezondheid onder jongeren. De radio is via een livestream te volgen. Voor meer informatie over de Glazen Hut kun je ze volgen op Instagram ( @radiodeglazenhut).

Kijk op ontdek-utrecht.nl/koningsdag voor een overzicht van alle koningsdagactiviteiten. Kijk voor andere culturele activiteiten op uitagendautrecht.nl

Meer informatie en tips?

uitbureau, uitagenda, Utrecht
Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...

Geef een antwoord Let bij het reageren op onze spelregels.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *