Uit-tips en win-acties

Uittips: Motoren & Dans, plus een dubbel jubileum!

Iedere 14 dagen originele uittips van UitagendaUtrecht.nl.

Iedere 14 dagen originele uittips van UitagendaUtrecht.nl. Deze keer: breakdance, theater en motoren op het podium. Plus groot feest bij TivoliVredenburg.

Tip 1: Dubbel Jubileum

24 t/m 27 januari, TivoliVredenburg

In januari viert TivoliVredenburg een dubbel jubileum. In 2014 opende TivoliVredenburg; een plek waarin alle muziekgenres samenkomen, acht concerten tegelijkertijd plaats kunnen vinden en waar alle muziekliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast bestaat de Grote Zaal in 2019 bovendien veertig jaar.

Beide jubilea worden eind januari groots gevierd: van donderdag 24 januari tot en met zondag 27 januari biedt TivoliVredenburg te veel om mee te maken. Dagenlang is in alle zalen, en in de vele ruimtes daartussen, van alles te beleven voor iedere muziekliefhebber. Van de harpmuziek van Lavinia Meijer tot de beats van 2manydjs, van de jazzy pop van Khruangbin tot de punkpoëzie van Patti Smith, van lezingen tot dansavonden.

Tip 2: Dansdonderdag: Motors

24 januari, Podium Hoge Woerd

Wat is Motors? Een theatervoorstelling, een breakdance-show of iets met motoren op het podium? Het is meer dan dat. Motors is de nieuwe voorstelling van 155 (eenvijfvijf), waarin de performers hun twee grote liefdes combineren: motoren en dans. Lekker #hardgaan, op zoek naar wie ze willen zijn.

155 maakt voorstellingen vanuit hun onophoudelijke fascinatie voor de wereld waarin we leven en bewegen. Met hun wortels in de breakdance, vanuit hun passie voor bewegingsvormen, muziek en bizarre humor maken zij voorstellingen die genres en kunstvormen ontstijgen.

Meer informatie en tips? Kijk op 

Advertentie

JMW Vind hier jouw bijbaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *