Uit-tips: Gratis minifestivals en 8 succesfilms

Mooie tips voor de zomervakantie: A Lazy Sunday Afternoon en BustingBlocks - minifestivals en films.

Iedere 14 dagen originele uittips van UitagendaUtrecht.nl. Ditmaal: wat doe jij in de zomervakantie? Film, festival of beiden?

Tip 1: A Lazy Sunday Afternoon

t/m 29 september, Podium Hoge Woerd, Park Lepelenburg, De Klanksteen

A Lazy Sunday Afternoon is al meer dan 20 jaar een ZIMIHC zomertraditie in Utrechtse parken. Geniet van gratis minifestivals vol muziek, dans en andere performances. Van succesvolle acts tot veelbelovende talenten, van sing-a-songwriters tot orkesten, bandjes of koren in een breed scala van genres.

Neem een kleed, eten en drinken mee en geniet elke zondag van openluchtconcerten op het buitenpodium van Castellum Hoge Woerd, de muziektent in Park Lepelenburg of Muziektent De Klanksteen on het Tolsteegplantsoen.  

Tip 2: BustingBlocks

t/m zondag 21 juli, Louis Hartlooper Complex

Deze zomer organiseert Louis Hartlooper Complex voor het eerst het meerdaagse filmprogramma BustingBlocks, van 9 t/m 21 juli. Acht succesvolle films die het afgelopen filmseizoen niet bij LHC te zien waren, worden alsnog  vertoond.

Op het programma staan: Ocean’s Eight, Crazy Rich Asians, A Simple Favor, Mary Poppins Returns, Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Hate U Give, Dumbo en Fighting with My Family.

Heb je dan nog niet genoeg film gezien, bezoek LHC of Springhaver dan tijdens het Film Zomer Festival van 22 juli t/m 22 augustus. Dan zijn de tien best bezochte films van het afgelopen jaar tijdelijk terug op het doek.

Meer informatie en tips? Kijk op 

Reageer!
Deel via...

Geef een reactie Let bij het reageren op onze spelregels.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *