Uittips! (maar check of het doorgaat…)

Iedere veertien dagen originele Uit-tips voor Utrecht.

Le Guess Who
Le Guess Who

Iedere veertien dagen brengt UitagendaUtrecht.nl uitgaanstips. Maar let op: de tips voor de komende weken zijn onder voorbehoud. Vanwege het coronavirus is het nog onduidelijk wat wel en niet doorgaat. Het is daarom nuttig om voor de laatste updates de websites van de evenementen te bekijken.

Tip 1: Ik zie ik zie wat jij ook ziet

Expositie Marlou Beentjes bij Exbunker, 31 oktober t/m 29 november

In de expositie van Marlou Beentjes bij Exbunker in het Wilhelminapark staan optische illusies centraal. Marlou zet haar fascinatie voor optische illusie om in een ruimtelijke ervaring. Grafisch ontwerp, gekleurd licht, muziek en kleding werken samen en vormen een installatie die continu verandert. Je ziet steeds verschillende perspectieven op één beeld. De vergelijking met de huidige maatschappij is snel gemaakt: we kijken allemaal met ons eigen perspectief naar de wereld, maar wat als we andermans perspectief ook proberen te zien?

Tip 2: Le Guess Who? Presents ON/OFF

Op diverse locaties in Utrecht en online, 13 t/m 15 november

Eerder dit jaar werd de 14e editie van Le Guess Who? uitgesteld naar 2021. In november presenteert het festival een alternatief hybride evenement met een programma dat zich zowel offline (LGW OFF) als online (LGW ON) afspeelt.

Voor LGW ON lanceert Le Guess Who? een eigen online tv-kanaal, waar je onder andere films, documentaires, nog niet eerder vertoonde live registraties en Zoom interviews kunt bekijken. LGW OFF bestaat uit een (geheel corona-proof) tweedaags programma in Utrecht met concerten, filmvertoning, luistersessies en andere performances, dat geheel is toegewijd aan Nederlandse artiesten.

Meer informatie en tips? Kijk op: 

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...

Geef een reactie Let bij het reageren op onze spelregels.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *