Nieuws

Kerst op de HU: foto’s met de kerstman en een prijzenrad

Foto: Lucas Versteeg
Foto: Lucas Versteeg

Kerstbomen, lichtjes en gezelligheid: de kerststemming zit er in op de HU. Deze week vind je in verschillende gebouwen een kerstactie.

1. Kerstman

Op maandag 13 en dinsdag 14 december kun je op de foto met de enige “echte Kerstman”, aldus het bordje. Hij zit op een bank bij de ingang van de HU op Heidelberglaan 15 en je mag met hem knuffelen.

2. Prijzenrad

Op Padualaan 97 kun je draaien aan een rad van fortuin, op 13, 14 en 16 december. Je hebt altijd prijs en krijgt bijvoorbeeld een kerstkoekje, blikje chocomelk of een chocolaatje.

3. Fotoshoot

Bij de entree van Padualaan 101 kun je een foto maken voor je eigen kerstkaart. In een winterse setting, met je hoofd in de sneeuwpop. Als je daar behoefte aan hebt. Deze fotoplek zal er tot de eerste week van januari staan en wanneer je zelf geen fotograaf bij je hebt, staan de medewerkers van Team Hospitality voor je klaar.

4. Kerstquiz

Sciencecafé het 7De organiseert een kerstquiz over Utrecht. Je kunt warme chocolademelk met slagroom winnen met je kennis over Utrecht. Geïnteresseerden kunnen een papieren vragenlijst ophalen bij de Facility-medewerkers op Heidelberglaan 7 en hem bij het STIP inleveren.