Columns

Babyboomers

Vanmiddag een afscheidsreceptie gehad van Wim van der Plas. Wim had een aardige afscheidsspeech, die hij zelf belerend noemde en waarvan hij mij de tekst op zal sturen. Dan kom ik er op terug. Oud collega’s, kamergenoot René van Dinten en Jan Bogerd, lid van het College van Bestuur, waren sprekers.

Vanavond nam ook Gert Lijkendijk afscheid, docent Duits, praktijkcoördinator en lid van de medezeggenschapsraad. Hij koos er voor om met een aantal collega’s te gaan dineren. Er zijn wat dat betreft strikte regels op de HU. Afhankelijk van je dienstjaren mag je kiezen hoe je afscheid van je collega’s wil nemen.

De uittocht van babyboomers is begonnen. Ik ben benieuwd hoe dit onze hogeschool raakt. Zelf heb ik morgen ook mijn laatste officiële werkdag. Ik heb voor mezelf alleen nog opruimdagen gecreëerd, want daar was ik nog niet aan toegekomen. Voor degenen die zin hebben om op mijn afscheidsreceptie te komen, die is donderdagmiddag 26 mei in FEMke, het docentencafé op de FEM.
Kom gezellig langs.

Alleen al op ons instituut Marketing & Commerce, zullen het komende collegejaar o.a. met pensioen gaan, Jos Roem, Bert Carstens, Jan van Ommeren, Kees Renzenbrink, Peter Verhaagen en wellicht ben ik er nog een paar vergeten.