Achtergrond

Stage: Surfseizoen

Wie? Moniek Wagenmans (23)
Studie? Vierdejaars Sport & Entertainment Marketing
Waar? Evenementenbureau The Spot
Uren? 40 uur
Stagevergoeding? 200 euro per maand
Maanden? Februari – juli

‘The Spot heeft een evenementenbureau, een watersportcentrum en een strandpaviljoen. In dat paviljoen werkte mijn zus al een tijd en ik kwam daar vaak langs, voor een drankje en een praatje. De eigenaars vroegen mij of ik een afstudeeropdracht voor ze kon doen en daaraan gekoppeld een stage.

Ik geef uiteindelijk advies om de communicatie rondom het golfsurfen en catamaranzeilen te optimaliseren. The Spot organiseert in het zomerseizoen evenementen en in het watersportcentrum kun je lessen nemen in allerlei watersporten als kitesurfen. De communicatie voor het golfsurfen en catamaranzeilen moet verbeteren. Soms zeggen cursisten af, of The Spot moet vanwege de weersomstandigheden de les afgelasten. Dat moet gecommuniceerd worden en daar ga ik een plan voor maken.
Verder ben ik bezig met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. Ik maak formats voor alle activiteiten. De stage is tot nu toe rustig, dat geeft tijd voor mijn onderzoek. Als het seizoen eidn deze maand start, wordt het druk. Dan werken we ook in plaats van met zes mensen, met zestig. Ik weet zeker dat het met dit team heel erg gezellig wordt. Mijn overuren worden uitbetaald. Die extra inkomsten spaar ik voor als ik straks ben afgestudeerd.’