Columns

Redactieblog: I WAS HERE

Iedere week blogt een lid van de Trajectum-redactie over zijn/haar mores op de redactie. Dit keer: stagiaire Shanna ter Haar neemt afscheid.
 
Je hebt van die evenementen waar je zo naar uit kijkt en het lijkt maar niet dichterbij te komen. Ineens zijn ze er wel en dan is het in the blink of an eye voorbij. 
 
Zelf ben ik al vanaf acht februari aan het uitkijken naar het concert van mijn idool: Beyoncé. 21 april is het zo ver en mag ik haar bewonderen. Op acht februari leek dit nog pijnlijk ver weg en het kon me maar niet snel genoeg gaan.
 
Waar ik niet helemaal bij stil stond, tijdens al het vooruitblikken, was dat bij het naderen van deze mooie dag een andere periode op zijn einde kwam. Mijn eerste stage, bij Trajectum. Een leerzame, leuke periode waarin ik zo geaard ben op de redactie dat het lastig is om weer weg te gaan. In the blink of an eye zijn de afgelopen maanden voorbij gegaan.
 
Daar kan ik heel sentimenteel over gaan doen, maar dan laat ik me in mijn laatste redactieblog wellicht een beetje te erg kennen. Daarom laat ik het miss Bootylicious Beyoncé doen. 
 
I was here…
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here…
 
Een beetje over the top, maar hey, kan best toch in mijn afscheidsrede. Hierna val ik jullie namelijk (via dit medium) nooit meer lastig. Dat is het leuke van journalistiek: ik ga wel weg, maar mijn ‘mark’ blijft voor altijd online. 
 
Bedankt, lezers van Trajectum, bedankt lieve collega’s en bedankt iedereen die met mij mee heeft gewerkt en geleefd.