Columns

Wisselende contacten

Vanmiddag heb ik een bezoek gebracht aan Ivo die stage loopt bij 20th Century Fox Home Entertainment Benelux in Amsterdam en het daar uitstekend doet volgens marketing manager Muriel Schotte. Zij rijdt elke week op en neer vanuit Brussel en is zijn nieuwe begeleidster. Ze werken samen aan het uitbrengen van verschillende dvd-titels, waarvan de belangrijkste is "In Time" met in de hoofdrollen Amanda Seyfried en Justin Timberlake. In korte tijd heeft Ivo veel verantwoordelijkheid gekregen.

Tijdens ons gesprek wordt op de deur geklopt en komt Arnold, een ex-student binnen die vier jaar geleden is afgestudeerd en na zijn studie is begonnen bij onderzoekbureau CfK en nu een jaar gedetacheerd is als analist bij 20th Century Fox. We geven een vak als entertainment marketing dus niet voor niets. Leuke contacten.

Als ik van de parkeerplaats wil rijden, met naast mij nog een vrije plek, kan ik niet wegrijden, omdat een auto met Belgisch nummerbord voor mijn auto staat. Er uit stapt een briesende salesmanager, Eric Debois, die wijst op het FOX-bordje met daarachter de letters MT. Of ik blind ben. Een volgende keer laat hij mijn auto wegslepen. Of ik mijn excuses aan de chauffeur wil aanbieden en loopt weg. Dit is nou net weer geen leuk contact.