Creatieve speeddate

Voor hulp, inspiratie en netwerkvorming.

Hoe krijg je je portfolio op orde als creatief student. Of hoe breng je een goed idee aan de man? Donderdag 11 mei verzamelen alle Utrechtse creatievelingen zich op de Rotsoord voor hulp, inspiratie en netwerkvorming tijdens de Creative Show-off.

Wie als student worstelt met vragen over ideeën of portfolio en graag in contact wil komen met andere creatives die je daarbij kunnen helpen kan op donderdagavond 11 mei terecht bij de Creative Show-off. Een jaarlijks Utrechts initiatief van de Utrechtse creative industry.

Studenten en young professionals gaan deze avond in gesprek met de bedrijven en bureaus over hun beste werk. Zij krijgen advies, tips en tricks om te zichzelf verder te ontwikkelen.

De gesprekken die ze voeren, kan studenten helpen bij het vinden van een stage of een baan na de studie. De deelnemende Utrechtse bureaus uit Utrecht ontmoeten op deze manier nieuwe talenten en het is voor hen een goede gelegenheid om te netwerken met andere bureaus, actief op het gebied van digitaal, communicatie, marketing, grafisch, animatie en game design.

Studenten van alle creatieve opleidingen en net afgestudeerden kunnen een gratis ticket halen om deel te nemen aan de speeddates met de bureaus om een case te bespreken.

 

Studenten die geïnteresseerd zijn kunnen zich hier aanmelden.

 

 

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...