De tweede dag van de UIT: geen studentenvereniging, wel met de roeiboot het water in

Handen ontsmetten, naam en telefoonnummer opgeven, looproutes, tijdslots en water in plaats van bier: zo konden aanstaande studenten vandaag toch kennismaken met roeivereniging Triton.

Deze UIT-week is anders dan anders: veel programmaonderdelen vinden alleen digitaal plaats. Een bezoekje aan een gezelligheidsvereniging zit er dan ook niet in. Voor sportieve activiteiten is een uitzondering gemaakt. Zo kregen aanstaande studenten vandaag de kans om een kijkje te nemen bij roeivereniging Triton, waar rondleidingen en workshops roeien op het programma stonden. Wij namen een kijkje.

Ook interessant:
Zweten tijdens de UIT: zo maken studenten kennis met de Utrechtse sportverenigingen

Geef een reactie Let bij het reageren op onze spelregels.