Dit zijn de finalisten van de verkiezing Docent van het Jaar

De finale vindt plaats op 16 januari tijdens het Onderwijsfestival HUnext19.    

Van de 21 docenten genomineerde kandidaten voor de verkiezing van Docent van het Jaar 2019, staan er vijf in de finale. Zij houden een minicollege voor de eerste plek op 16 januari tijdens het Onderwijsfestival HUnext19.

De finalisten zijn:

  • Erik Brouwer van Finance, Tax and Advice
  • Johan Toonstra van Huidtherapie
  • Joost Ansems van Human Resource Management
  • Paula Timmermans van Sociaal Juridische Dienstverlening
  • Tom Wolvers van Communication and Multimedia Design

Inclusief publieksprijs

Na het minicollege van de vijf kandidaten kiest de jury een winnaar. Die zal vooral letten op de koppeling met de beroepspraktijk.  Studenten, medewerkers en familieleden in de zaal kunnen stemmen voor de publieksprijs. Dagpresentator is Mark Zanstra, docent Medische Hulpverlening en winnaar van vorig jaar. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsborrel op 17 januari, na afloop van het tweedaags Onderwijsfestival in de Werkspoorkathedraal.

Aanmelden voor het Onderwijsfestival kan tot 10 januari.

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...
 

3 reacties

Het is niet meer mogelijk om te reageren

  1. Jammer dat de prijsuitreiking pas op de 17de is. Dat is niet leuk voor het publiek. Dat kan bezwaarlijk twee keer naar het festival gaan. Waarom wordt hiervoor gekozen? Zo organiseer je een anticlimax.

  2. Eens met Joost, dat was mij ook opgevallen in het programma. De 16e wordt een inspirerende middag en het zou jammer zijn als dat dan eindigt zonder prijsuitreiking.