Geld voor leefbaarheid USP

Voor goede initiatieven op dit vlak.

Om de leefbaarheid in het Utrecht Science park te vergroten kunnen vanaf vandaag studenten, medewerkers en bedrijven op het USP met goede ideeën een aanvraag indienen bij het USP Leefbaarheidsfonds.

 Door alle bouwactiviteiten lijkt het Science Park op dit moment een grote bouwput. Zo wordt er volop gebouwd aan het nieuwe Prinses Maxima Kinderkankercentrum, de HU realiseert een nieuw faculteitsgebouw op de voormalige parkeerplaats van het bestuursgebouw van de UU. Daarnaast wordt er op allerlei plekken gerenoveerd.

Dat legt een grote druk op de leefbaarheid en mobiliteit. Om het USP leefbaar te houden de komende twee jaar, is het Leefbaarheidsfonds opgericht. Een samenwerkingsverband tussen tussen Gemeente Utrecht, studentenhuisvester SSH, Provincie Utrecht, BAM en Stichting USP.

Een goed idee dat in aanmerking wil komen voor financiering, moet aan aan een aantal criteria voldoen: naast leefbaarheid vergroten, moet het passen binnen het thema ‘Healthy Urban Living’, er moeten ook andere financieringsbronnen zijn, om het draagvlak ervan te vergroten, er mag geen winst worden gemaakt en iedereen moet er profijt van kunnen hebben.

Meer informatie over de aanvraagprocedure en de voorwaarden hier.

 

 

 

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...
 

1 reactie

Het is niet meer mogelijk om te reageren