Kort

Gratis digitaal abonnement op het Financieele Dagblad

Wie werkt of studeert aan de HU kan zich met zijn e-mailadres aanmelden.

Geïnteresseerd in financieel nieuws? Studenten en medewerkers van de HU kunnen een gratis digitaal abonnement nemen op het Financieele Dagblad (FD). Aanmelden gaat met het HU-mailadres.

De mogelijkheid tot een gratis abonnement bestaat sinds 1 februari. Medewerkers én studenten kunnen toegang krijgen tot de website en digitale krant van het FD. Het nieuwsmedium over de financiële wereld, economie en bedrijfsleven geeft geïnteresseerden normaal gesproken vijf artikelen gratis per maand. Daarna is een betaald abonnement nodig, waarbij studenten al gauw 15 euro per maand en niet-studenten 42 euro per maand betalen.

Wie werkt of studeert aan de HU, kan zich met zijn e-mailadres aanmelden, waarna hij een wachtwoord moet kiezen. De bibliotheek van de hogeschool is ermee begonnen op verzoek van enkele economische opleidingen. Aan het eind van het kalenderjaar volgt een evaluatie van de proef.

Master in buitenland? Vraag een VSB beurs aan!

2 reacties op “Gratis digitaal abonnement op het Financieele Dagblad

1. Correctie : De HU Bibliotheek heeft dit gerealiseerd doordat wij een fors licentiebedrag betalen. “Gratis” bestaat niet :). De uitgever heeft de voorwaarde daarbij dat de gebruiker zich identificeert met zijn HU mailadres. (vandaar wellicht de illusie van gratis) . De wens van de economische opleidingen was om digitaal deze krant te kunnen lezen. We realiseren door deze manier van BESCHIKBAARSTELLIING dat niet alleen de economische opleidingen hiervan gebruik kunnen maken maar ook bijvoorbeeld HU finance of andere geïnteresseerden binnen de HU