Nieuws

Hé, een nieuwe vorm!

Je ziet het goed: Trajectum Online heeft een nieuwe site.

Een aantrekkelijke vormgeving, iets andere navigatie, sneller en soepeler. Op laptop en vooral mobiel is de site een stuk prettiger en gemakkelijker om te lezen, luisteren en kijken.

We sluiten daarmee beter aan bij het gros van onze doelgroep, de studenten die vooral op mobiel zitten. En dat past mooi bij de inhoudelijke weg die Trajectum al een tijd is ingeslagen: dichterbij de doelgroep van alle studenten aan Hogeschool Utrecht, met meer video, meer podcasts en meer aandacht voor de socials (dus volg ons op Insta!).

Natuurlijk blijft veel hetzelfde: we blijven kritisch en betrouwbaar het journalistieke platform voor de hele HU. Dus natuurlijk ook voor alle medewerkers. En we behouden natuurlijk onze nieuwsbrief (wekelijks per mail).

En wat ook blijft: dagelijks nieuws, columns, interviews, achtergronden, foto’s, video’s en podcasts. Van een professionele redactie, die openstaat voor tips, ideeën en bijdragen van iedereen. Ook over deze nieuwe vormgeving. Dus laat vooral je reactie hieronder achter. Of mail ons.