Columns

Ik zie, ik zie …

Met collega Nerko Hadziarapovic heb ik vandaag een afspraak bij Jan Brands van Kunstconnectie om te bespreken of we een opdracht kunnen omschrijven voor studenten voor de nieuwe minor Music Marketing & Management of dat het misschien beter een Vrije Ruimte opdracht kan worden. We spreken af voor de vakantie nog een keer langs te komen en Jan Brands zal begin september de briefing geven. Nerko en ik gaan nog even naar de FEM en kunnen een kogel afschieten. Op de derde verdieping zijn de schilders druk in de weer.

Morgenavond komen de studenten met wie ik naar Kenia ben geweest bij mij thuis langs, omdat we ons rapport nog af moeten maken. Want door een virus op onze computers, opgelopen op de MOI university, moeten we hier de puntjes op de i zetten. Inmiddels ben ik wel door bijna alle post thuis, inclusief de e-mails. Er wordt al flink via Facebook gecorrespondeerd met de Keniaanse studenten.

Ik bekijk de foto’s en denk terug aan de les sexuele voorlichting van Kim en Annabel op de Singore Highschool aan bijna 600 meisjes, die allemaal keurig in het gras zitten als er gedemonstreerd wordt hoe je een condoom om moet doen. En dan zie ik in een Facebook fotoalbum van een van de Keniaanse studenten bijgaande foto van twee witte kleuters.