Leidse studenten misdragen zich tijdens ontgroening in Baarn

Een groep eerstejaarsstudenten kreeg tijdens hun ontgroening in Baarn ruzie met een lokale nieuwsfotograaf. De fotograaf legde de studenten, die waren geblinddoekt met vuilniszakken en tape, vast.

Volgens RTV Utrecht werden de begeleiders boos en gaf één van de studenten de fotograaf een duw. Vervolgens zou een student hem tegen zijn camera hebben geslagen en in deze in zijn gezicht geduwd hebben. De politie heeft in het conflict bemiddeld en de studenten duidelijk gemaakt dat foto’s maken op de openbare weg gewoon is toegestaan.

Geef een reactie Let bij het reageren op onze spelregels.

1 reactie

1. Ik vind het jammer dat dit zo wordt neergezet als misdragen. Studenten zijn erg bang geworden voor de media en willen geen rambam achtige aandacht.

Voor het organiseren van zo iets onschuldig kan zo worden afgebeeld dat studentenverenigingen weer als slecht worden bestempeld.

En de fotograaf had best even mogen vragen of het goed is om de foto te maken. Dat iets mag wil niet zeggen dat het netjes is.