Material experiment

Met een Fashion Week in Amsterdam en Mode Biënnale in Arnhem kan de Domstad niet achterblijven. InFashion, op 21 april, is het eerste Utrechtse mode-evenement. Een van de ontwerpers is Renske Versluijs, zij combineert leer met breiwerk tot prachtige tassen en andere accessoires. In Trajectum Magazine vertelt ze over haar lievelingsontwerpers. En hoera fashionista’s en fashionisto’s! We mogen twee vrijkaartjes weggeven! Stuur je favoriete Utrechtse kledingwinkel naar tirzah.schnater@hu.nl en maak kans.

Wat? InFashion, het eerste Utrechtse mode-evenement.
Wanneer? 21 april 2012.
Waar? Rondom het Domplein in Hotel Dom en Utrecht Centrum voor de Kunsten.
Hoe laat? Vanaf 13:00 tot 22:00 uur
Leuk! Kijken bij de expositie in Hotel Dom, waar ontwerpers zoals Renske hun ontwerpen laten zien. Of luisteren naar de mode-experts in de Speakers Corners, de documentaire Fashion Week Internationale en Behind the seams kijken of een workshop straatfotografie of styling volgen.
Kost dat? Kaartjes voor het hoofdprogramma (De expositie, het filmprogramma, en Speakers Corner) kosten 15 euro, voor de workshops betaal je dezelfde prijs apart. Een combinatie van het hoofdprogramma met een van de twee workshops kost 27,50 euro
www.infashionutrecht.nl