Margreet Oostenbrink interim-directeur bij twee instituten

Zij vervangt Yvonne Kanters bij de instituten International Business Studies en Marketing & Commerce.

Margreet Oostenbrink is benoemd tot interim-directeur van het Institute for International Business Studies en het Institute for Marketing & Commerce. Zij vervangt met ingang van 1 juli Yvonne Kanters, die overstapt naar Avans Hogeschool.

Oostenbrink is interimmanager en trainer/consultant op het gebied van onder meer human resources. In 2016/2017 was zij hoofd Onderwijslogistiek ad interim bij de HU. Eerder werkte zij in verschillende functies bij Rabobank en verzekeraar Achmea.

Ze zit ook in diverse raden van toezicht zoals enkele pensioenfondsen en is voorzitter van de raad van toezicht van Fair Trade Original, een organisatie die zich bezighoudt met eerlijke handel.

Yvonne Kanters wordt directeur van de Avans School of International Studies. Het college van bestuur beraadt zich over de definitieve invulling van de functie van directeur bij deze instituten, meldt het college op HUontwikkelt.

Master in buitenland? Vraag een VSB beurs aan!

1 reactie op “Margreet Oostenbrink interim-directeur bij twee instituten