Marlies Sandee directeur van International Business Studies

Zij komt van de Hogeschool van Amsterdam, waar ze opleidingsmanager is van Commerciële Economie.

Marlies Sandee is benoemd tot directeur van het Institute for International Business Studies (IIBS). Zij komt van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en begint per 1 mei.

Foto: LinkedIn

Momenteel is zij opleidingsmanager Commerciële Economie bij de faculteit Business en Economie aan de HvA. Sandee is voorzitter van het landelijk Opleidingsoverleg Commerciële Economie bij de Vereniging Hogescholen.

Voor haar overstap naar het onderwijs werkte ze bij bedrijven als AT&T en TNT. Sandee behaalde een Bachelor of Business Administration bij Nyenrode Business University en een Master of Business Administration bij de Rotterdam School of Management.

Sandee volgt Yvonne Kanters op die per 1 augustus directeur werd van de Avans School of International Studies.

Master in buitenland? Vraag een VSB beurs aan!