KvK op zoek naar allochtonen en studenten

De Kamer van Koophandel organiseert aanstaande zaterdag de Startersdag in stadion Galgenwaard. Om dit jaar ook de ondernemers in spe onder studenten en allochtonen te bereiken zet KvK Utrecht speciale promotieteams in.

Het promotieteam voor studenten bezoekt verschillende onderwijsinstellingen in Utrecht en nodigt de studenten persoonlijk uit om te komen kijken op de Startersdag. Potentiele allochtone ondernemers worden naar het stadion gelokt door flyers uit te delen in koffiehuizen, moskeeen en bij buurtverenigingen. Deze groepen ondernemers zijn nog ondervertegenwoordigd in de entrepreneurwereld en verdienen extra aandacht. Utrecht is de enige stad die deze promotiecampagne uitvoert. De Startersdag is gratis. (SH)

Aanmelden kan via de website: www.klaarvoordesprong.nl