Meubels voor HU Amersfoort

Drie meubelbedrijven gaan de HU Amersfoort helpen aan een nieuwe docentenkamer. Ze leveren de school gratis gipswanden, kantoormeubilair en nieuwe vloerbedekking.

Zeven tweedejaars studenten van de opleiding facility management staan aan de basis van dit project. Met de hulp van de bouwbedrijven hopen de studenten het project binnen enkele weken af te ronden. De groep, die zich Interior Solutions noemt, richt een geheel nieuwe docentenkamer in.
De inrichting van de nieuwe kamer begon een aantal weken geleden als schoolproject. Volgens docent Marianne Sas past deze opdracht perfect bij de opleiding facility management. ‘Het (her)inrichten van werkplekken zonder budget is de essentie van de studie. Studenten leren creatief na te denken over de financiering en onderhandelen met grote bedrijven.’
De HU gaat de kamer, die ruimte biedt aan maximaal twintig personen, gebruiken voor vergaderingen en studiemiddagen. (EP)