De beste docent van Nederland

Het ISO organiseert voor de derde keer de landelijke docent van het jaarverkiezing.

Foto Trajectum

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) organiseert op 1 april 2017 voor de derde keer de landelijke Docent van het Jaar-verkiezing. De winnaar ontvangt een beurs voor onderwijsinnovatie en wordt het eerste lid van de Landelijke Docentenkamer.

Het ISO wil met de verkiezing meer aandacht en waardering voor docenten die inspirerend zijn voor hun studenten. De prijswinnaar ontvangt een geldbedrag om zijn eigen onderwijs te innoveren en zitting te nemen in de  Docentenkamer, een initiatief van het ISO en Minister Bussemaker. Daarin komen Docenten van het Jaar en Comeniusbeurswinnaars jaarlijks bijeen om de onderwijsminister adviezen te geven vanaf de werkvloer.

Tijdens de verkiezing op 1 april strijden vijf genomineerde docenten voor de prestigieuze titel, door een kijkje in hun keuken te geven en in debat te gaan met minister Bussemaker over docentkwaliteit.

Docenten nomineren kan nog tot 19 januari 2017. Nominaties kunnen ingediend worden door centrale medezeggenschapsraden en College van Besturen van universiteiten en hogescholen.

Ga naar www.iso.nl/docentvanhetjaar om een docent te nomineren

 

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...