ColumnsOp kamers

Op kamers – Nina Stojanovich

Nina Stojanovich

Nina Stojanovich (21, tweedejaars Omgangskunde) studeert in Utrecht, maar werkt en woont (net als een groot deel van haar vriendengroep) in Den Bosch. Reizen is geen probleem, want Nina woont op vijf minuten loopafstand van het centraal station. Via Woonservice Den Bosch vond ze haar kamer.

Woont er: ongeveer een jaar
Betaalt: 325 p/m incl.
Grootte: 15 m2

Gekko van Nina Stojanovich

De lamp in haar kamer komt uit Vietnam. Daar werkte ze twee jaar geleden als vrijwilliger in een weeshuis. Ze gaf er Engelse les en zorgde voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Op een van haar kastjes staat een gekko. Het houten beest werd gemaakt door de mensen die ze verzorgde.

Achter de meeste spullen van Nina zit een verhaal. De witte lampion stal een vriendin op een festival. De harten heer herinnert Nina aan een tof avondje uit in een club in Berlijn. De muren hingen vol met grote speelkaarten en deze name ze mee.

Op haar bureau staat het bordje met de tekst problemen? Volgende desk. Hij was achtergelaten bij een personeelsfeestje in het restaurant waar ze werkt.

Nina Stojanovich

Bij brand neemt ze mee: telefoon, laptop, portemonnee en zoveel mogelijk foto’s. Die zijn gemaakt met een wegwerpcamera, dus onvervangbaar.
Nina Stojanovich

Het huis deelt ze met drie anderen. Ze hebben een goede band met elkaar. Met haar buurman eet ze geregeld en met een andere huisgenoot rookt ze af en toe een sigaret. Het huis heeft geen gemeenschappelijke woonkamer, maar wel een ruime keuken waar Nina vaak studeert.

Over tien jaar is Nina superrijk (ze weet alleen niet hoe), heeft ze een motor, een hond en misschien een kind.