Nieuws

STIP tijdelijk terug op faculteit

Studenten met vragen voor het Studenten Informatie Punt (STIP) kunnen tijdens de tentamenweek terecht op locaties waar toetsen plaatsvinden. Over waar en wanneer dat precies is, ontvangen zij deze week een mail.

Begin april zijn de STIP-balies aan de locaties Heidelberglaan, Bolognalaan en Daltonlaan gesloten en is er één centrale balie aan de Faculteit Educatie. Hier kunnen studenten terecht op werkdagen tussen 8.30 en 16.00 uur.

STIP registreert het aantal vragen dat binnenkomt via de mail, telefoon of aan de centrale balie. In periode D kreeg het informatiepunt gemiddeld 1138 vragen per week. De meeste vragen werden via de telefoon en de mail gesteld en er kwamen gemiddeld 328 studenten per week aan de balie.

De medewerkers van STIP willen graag weten wat studenten van de dienstverlening vinden, daarom wordt volgend schooljaar een tevredenheidsonderzoek gestart. ‘Wij streven daarbij naar negentig procent studenttevredenheid’, laat de teamleider van STIP weten.

Click-call-consult
De samenvoeging van de STIP’s vormt een onderdeel van het ‘click-call-consult’-concept. Voor algemene vragen kunnen studenten inloggen op ask.hu.nl (Click). Mochten zij hier geen antwoorden kunnen vinden, dan kunnen zij STIP bellen of mailen (call). Voor meer specialistische vragen moeten studenten een afspraak maken (conslult).