Student Style

Student Style – Tim

Student Style Tim

‘Crocs zijn gewoon schaamte’

Student Style Tim

Tim (18, eerstejaars International Business)

Omschrijf je stijl? ‘Weet ik veel… elke dag heel anders in ieder geval. Ik draag sowieso altijd juwelen. Eerst alleen goud, maar ik ben geswitcht naar zilver. Op m’n vijftiende stond ik al bij de juwelier.’
Waar shop je? ‘Best veel online, bijvoorbeeld bij Asos. Schoenen koop ik in winkels, bij de Puma- of Nike-winkels.’
Vlechten? ‘Als kind deed m’n moeder het altijd, nu doe ik het zelf.’
Wat zou je zelf nooit dragen? ‘Een Gucci-tas vol logo’s. Dan lijkt het net alsof je alleen maar het merk promoot.’

Muziek? ‘Latin, zoals van Ozuna en J-Balvin, hiphop, rap, bachata van bijvoorbeeld Romeo Santos en Prince Royce.’
Laatste concert/feest? ‘50 Cent in Ahoy Rotterdam vorige week. Dat was kut. Het begin was nog wel leuk maar hij was binnen een uur al weg. En dat voor 70 euro per kaartje!’
Film?The Shawshank Redemption, die heb ik een keer of vijf gezien. Notting Hill vind ik ook leuk, dat is een klassieker die ik altijd kan kijken.’
Boek? ‘Ik hou niet van lezen, ik heb dyslexie. Een luisterboek? Neh, dan kijk ik liever een film.’
Tv? ‘Voetbal, op Ziggo of Fox. Eredivisie, of Spaanse competitie.’
Sport? ‘Voetbal. Ik speel competitie bij een club in Arnhem, waar ik nog woon.’
Volg je het nieuws? ‘Ik kijk het Achtuurjournaal.’
Politieke partij? ‘Bij de gemeenteraadsverkiezing vorig jaar mocht ik voor het eerst stemmen. Toen heb ik CDA gestemd. Ik weet mijn god niet meer waarom, er was iets… maar wat? Ze zijn niet in de raad gekomen dus het maakt niet uit.’

Bijbaantje? ‘In een sushirestaurant in Arnhem.’
Wonen? ‘Bij m’n ouders in Arnhem. Ik ben de jongste van vier, de rest is het huis al uit.’
Ontbijt? ‘Muesli met yoghurt.’

Veranderen aan de HU? ‘Ik ben net begonnen, dus ik moet het allemaal nog een beetje zien.’

Geloof je? ‘Nee. Mijn familie is christelijk, ik ben gedoopt en heb eerste communie gedaan maar ik vond het nooit leuk in de kerk. Gingen ze geld vragen, pff.’
Grootste angst? ‘Dat m’n familie doodgaat.’
Welk cijfer geef je je leven op dit moment? ‘Het gaat wel prima… een 7. Of nee, doe maar een 8. Ik zou wat meer geld willen, dat geeft net wat minder stress. Dan zou ik beter uitgaan, meer kleding kopen en meer uit eten.’

Student Style Tim

Club of café? ‘Club. Loft in Arnhem, Blu in Rotterdam. Tijdens de UIT ben ik in Poema uitgegaan, dat leek me ook een prima club.’
Vlees of vega? ‘Vlees.’
Elke dag pizza of keukenprins? ‘Keukenprins! Ik ben regelmatig alleen thuis, dan kook ik voor mezelf.’
Blind of doof? ‘Blind.’
Hond of kat? ‘Hond.’
Facebook, Instagram of Snapchat? ‘Facebook, fuck dat. Ik zit veel op Snapchat, maar dat kan vervangen worden … dus Instagram.’
Uggs of Crocs? ‘Uggs. Crocs zijn gewoon schaamte.’
In je comfortzone of out of the box? ‘Out of the box.’

Wat wil je later worden? ‘Geen idee. Bedrijfskunde ligt me wel. Ik zou ook graag naar het buitenland willen gaan en veel reizen – ik kan goed Spaans en Engels – vandaar de internationale studie. Maar ik zou geen accountant kunnen worden, de hele dag autistisch met cijfers aan het werk. Marketing kan wel. Bij een groot bedrijf of kleine startup, dat maakt me niet zo uit. Allebei hebben ze zo hun voor- en nadelen.’

Meer Student Style