Student Style—Tim

‘Ik ben voorzitter van de Commissie Feest & Borrel.’

Student Style Tim

‘Ik studeer met opera op’

Student Style Tim

Naam: Tim (23, eerstejaars Small Business & Retail Management)

Omschrijf je stijl? ‘Op school formeler dan in m’n vrije tijd. Er zijn niet elke dag assessments of zo, maar je weet nooit wie je tegen komt. Privé draag ik bijvoorbeeld rustig een roze trui met een grote Fila print, dat zou zakelijk niet echt kunnen.’
Wat zou je zelf nooit dragen? ‘Als het de goede gelegenheid ervoor is, draag ik alles. Eind deze week is het gala van mijn studievereniging, daar ga ik heen in vintage kleding, inclusief bretels en hoedje. Ik ga ook altijd naar carnaval. Met een groep vrienden uit Houten, waar ik ben opgegroeid. Die ken ik al sinds jongs af aan.’

Muziek?
 ‘Heel breed. Hiphop en rap, pop en rock, James Morisson, James Bay, Drake. Als ik studeer luister ik vaak naar opera, naar Andrea Bocelli.’
Laatste concert/feest? ‘Gavin James in Afas Live.’

Film? ‘The Dark Knight, die heb ik minimaal tien keer gezien. Door die film ben ik fan geworden van Heath Ledger, die The Joker speelt. Wat die acteur allemaal heeft moeten doen voor die rol…’
Serie? ‘Ik zie van veel series alleen de eerste paar seizoenen, daarna verwatert de aandacht. Bijvoorbeeld van Game of Thrones en House of Cards. Van Narcos heb ik wel alles gezien.’
Tv? ‘Heel af en toe, dan kijk ik De Wereld Draait Door, Jinek of een voetbalwedstrijd.’
Hobby? ‘Ik ben voorzitter van de Commissie Feest & Borrel van studentenvereniging Forum.’
Sport? ‘Voetbal en fitness, maar ik doe allebei niet meer. Ik heb het te druk met studeren en werken.’
Nieuws?
 ‘Als er iets gebeurt, hoor je er vanzelf wel over. Al is veel van wat op social media voorbij komt onbetrouwbaar, maar dat geldt voor alle media. Alles voor de kijkcijfers. En als er drie doden vallen in Parijs komt het groot in het nieuws, maar als er 300 mensen worden opgeblazen in een moskee in het Midden-Oosten is er nauwelijks aandacht voor. Dat vind ik krom.’
Gestemd op? ‘Forum voor Democratie. Thierry brengt het apart, maar hij wil tenminste verandering. Hij heeft een heel andere manier van denken.’

Student Style Tim

Bijbaantje of stufi-only? ‘Ik volg momenteel een training om Picnic bezorger te worden.’
Waar woon je?
 ‘Samen met een goede vriend uit Houten in een appartement in Overvecht.’
Ontbijt? ‘Niks, ik moest me haasten om op tijd te komen.’

Veranderen aan de HU? ‘De drie HU-studies die nog in Amersfoort worden gegeven, zou ik verhuizen naar Utrecht. Je kunt je hier in Amersfoort wel beter focussen op je studie, in Utrecht is meer afleiding. Maar het zou goed zijn om ook studenten van andere opleidingen tegen te komen.’
Geloof je? ‘Ik zou nooit zeggen dat er niks is, zo ben ik ook wel, maar ik heb geen geloof meegekregen in m’n opvoeding. Ik geloof in mezelf.’
Grootste angst? ‘Om mensen kwijt te raken waar ik veel om geef.’
Welk cijfer geef je je leven op dit moment? ‘Niet heel hoog… een 5,5 – een studententien. Er spelen privé wat minder leuke dingen, en dat heeft ook weer invloed op school. Maar ik mag niet klagen, ik ben in ieder geval gezond.’


Student Style Tim

Club of café? ‘Café.’
Vlees of vega? ‘Vlees.’
Elke dag pizza of keukenprins? ‘Kookprins. Ik vind het leuk om iets te maken van wat er toevallig in huis is. Creatief koken. Vanavond ga ik naar Houten, dan maakt m’n moeder hutspot voor me.’
Ochtendmens of nachtbraker? ‘Nachtbraker.’
Hond of kat? ‘Hond.’
Nederlander of Europeaan? ‘Wereldburger, universumbewoner.’
Uggs of Crocs? ‘Dan maar blote voeten, al is het min tachtig.’
In je comfortzone of out of the box? ‘Out of the box.’

Wat wil je later worden? ‘Ondernemer. Ik wil iets ontwikkelen, ik weet nog niet wat. Het hoeft geen grote onderneming te worden, zolang ik er maar een beetje van kan leven. In ieder geval wil ik weg uit Nederland, bijvoorbeeld naar Aruba of de Canarische Eilanden. Naar zon en zee. Ik vind Nederlanders maar een zeikvolk, er is altijd iets om over te klagen. In het buitenland zijn mensen relaxter. Ik zou wel mijn vrienden en familie erg missen.’

Meer Student Style

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...