Student Style

Student Style – Dionne Knooren

Door Maarten Nauw.

Ik ben een tijdschriftjunk

Dionne Knooren

Naam: Dionne Knooren (22, derdejaars social management)

Omschrijf je stijl? ‘Vrouwelijk, maar stoer. Niet te tuttig. Inspiratie haal ik van blogs en uit magazines. Ik ben geabonneerd op de Elle, Vogue, Viva en Glamour. Ik ben een tijdschriftjunkie. Ik loop momenteel stage bij House of Rebels, een communicatie/pr/eventmanagement-bureau. Daar liggen echt zoveel tijdschriften. Ik heb een passie voor mode en vind het leuk outfits samen te stellen en die te delen via m'n blog, Diolifestyle. Daar ben ik een jaar geleden mee begonnen. Het begint nu te lopen. Ik word uitgenodigd voor fashion events en krijg kleding en beautyproducten opgestuurd om over te schrijven. Ik verdien er zelfs een beetje mee.’
Wat vind je überlelijk? Bij meisjes zo'n jarenzestigstijl met hoge schoenen en veel plastic. Jongens moeten geen Uggs dragen.

Muziek? ‘Top 40 en house. Ik luister veel naar Radio 538. Eind deze week ga ik naar Beyoncé. In Antwerpen – ik was te laat voor kaartjes voor de Nederlandse concerten. Ik ben niet super fan, maar vind haar wel gaaf.
Laatste concert/feest? ‘Website Nelly.com had een High Heels Event in de Jimmy Woo. Na afloop was er een feestje.’
Film? ‘The Holiday. Die heb ik minstens tien keer gezien, misschien wel vijftien. Lekker zwijmelen.
Boek? ‘Crash van Mariëtte Middelbeek. Over een vrouw die moeilijk zwanger raakt. Wanneer het eindelijk is gelukt, overlijdt haar man.
Krant? ‘In het studentenhuis waar ik woon hebben we het Algemeen Dagblad, maar eerlijk gezegd lees ik hem zelden. Ik kijk meestal wel het achtuurjournaal en check de Nu.nl app.
Website? ‘Ik kijk vaak op ze.nl, Girlscene en sites van tijdschriften.

Hoe woon je? ‘In een tot studentenhuis omgebouwd klooster in Amersfoort. Als student the place to be. Gewoon via de SSH. Ik heb wel moeten hospiteren.
Geloof je? ‘Nee. Ik ben wel gedoopt.’

Welk cijfer geef je je leven nu? ‘8. Ik ben wel tevreden.

Club of café? ‘Club.’
Vlees of vega? ‘Vlees.’
Blind of doof? ‘Doof.’
Onenightstand of relatie? ‘Relatie.’
Man of vrouw? ‘Man.’
Ochtendmens of nachtbraker? ‘Nachtbraker.’
Hond of kat? ‘Hond.’
Facebook of Instagram? ‘Instagram.’
Londen, Berlijn of Parijs? ‘Londen.’

Wat wil je later worden? ‘Iets in de pr of eventmanagement. Evenementen opzetten, organiseren. Het allerliefst zou ik stylist worden, modellen kleden voor shoots. Maar het lijkt me heel lastig daar geld mee te verdienen.’

Meer Student Style