Stukafest Utrecht gaat klassiek

Twaalf Utrechtse studentenkamers zijn donderdagavond 26 november het podium voor de eerste editie van Stukaklassiek.

Studentenkamerfestival Stukafest staat donderdagavond 26 november voor het eerst in het teken van klassiek. Stukaklassiek is de eerste editie van een klassiek studentenkamerfestival in Utrecht. In twaalf Utrechtse kamers worden intieme concerten en toneelvoorstellingen uitgevoerd.

Bezoekers kunnen kiezen uit korte concerten van onder meer Rosanne & Julia Philippens, Felicia van den End & Pepe Garcia, het Olga Vocal Ensemble en theatervoorstellingen rond Tsjechov en Medea. Op de website van Stukafest staat het volledige overzicht en kunnen kaartjes worden gekocht.

Stukaklassiek wordt samen met Buma Classical en 24classics georganiseerd. Buma Classical richt zich op de klassieke muziekindustrie en kansen voor de toekomst. 24classics, een online en offline platform voor klassieke muziek, en Stukafest zien deze eerste editie als een pilot. Bij succes zal er volgend jaar een vervolg worden georganiseerd. Stukafest vindt jaarlijks in 14 studentensteden plaats met optredens van bandjes, zangers, dichters en theatergroepen.

Foto: Archief Trajectum 2013

 

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...