Theaterzaal of toetslokaal?

De directeuren van de instituten aan de Padualaan 97 zijn tegen de nieuwe bestemming.

De theaterzaal in gebruik / archieffoto Kees Rutten

De directeuren van de vijf instituten aan de Padualaan 97 willen niet, dat de theaterzaal een digitaal toetslokaal wordt. Dat schrijven zij in een brief aan het college van bestuur.

Op de tweede verdieping van Padualaan 97 zitten lokalen, waar digitale toetsen worden afgenomen. In dezelfde gang bevindt zich het theaterlokaal.

Omdat er al langer klachten zijn over te weinig ruimte om digitaal te toetsen en vanwege het feit, dat de locatie Daltonlaan binnenkort niet meer beschikbaar is, zoekt de HU naar alternatieven. Eén ervan is de omvorming van het theaterlokaal tot digitaal toetslokaal, zo is het plan van van de Dienst Bedrijfsvoering. Dit zou begin 2020 ingaan.

Het college van bestuur vindt de brief ‘voorbarig’, zegt Maurits de Vries, interim-woordvoerder van het college. Want er is nog geen definitief besluit genomen en de directeuren zijn hierover nog in gesprek met de Dienst Bedrijfsvoering. Het theaterlokaal wordt al tijdelijk in gebruik genomen als noodkantoor voor personeel vanwege een verbouwing.

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...

Geef een reactie Let bij het reageren op onze spelregels.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

1 reactie

  1. Het is niet voorbarig volgens mij omdat er in lokaal al gemeten wordt en plannen worden gemaakt hoe het toetslokaal eruit moet komen te zien.