TivoliVredenburg nieuwe thuisbasis UIT

Het muziekpaleis opent vier dagen lang haar deuren voor aankomende studenten.

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is komend jaar niet meer in een grote tent op de University College Utrecht, maar in TivoliVredenburg. De aankomende studenten kunnen van 10 tot en met 13 augustus feesten in het nieuwe muziekpaleis.

De nieuwe samenwerking biedt mooie nieuwe mogelijkheden voor de UIT. Voor het eerst sinds 2007 kunnen er meer studenten meedoen aan de UIT. De kennismakingsdagen waren regelmatig uitverkocht en men kon niet groeien omdat de tent vol zat. TivoliVredenburg heeft meer ruimte en daardoor is er plek voor minstens 3800 man.

De UIT zoekt nog 530 mentoren – ouderejaarsstudenten die de aankomende studenten willen begeleiden. Woon en studeer je in Utrecht dan kan je je vanaf 1 april (geen grap) melden bij de UIT. Aankomende studenten en tweedejaars die de UIT vorig jaar hebben gemist, kunnen zich vanaf 11 mei inschrijven.

Al twintig jaar worden duizenden nieuwe studenten tijdens de Utrechtse Introductie Tijd ondergedompeld in de stad. De UIT wordt georganiseerd door het UITbestuur in opdracht van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht.

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...