Veilen voor het goede doel

Uranymus en Paramedus organiseren activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel.

Studieverenigingen Uranymus en Paramedus organiseren deze week allemaal activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel.

Dat doen ze elk jaar voor de kerst. Maandag konden studenten al aan karaoke doen, ook voor het goede doel.

Vanmiddag om 17.00 uur vindt er een veiling plaats in de grote hal van Heidelberglaan 7. Studenten kunnen onder meer intekenen op een handmatige frietmaker, Bavaria golfballen of een wijnavond met Paramedusmeiden. Alles voor het goede doel, net als het afsluitende McFeest in het K-sjot vrijdagavond.

1 reactie op “Veilen voor het goede doel

1. Niet alleen Uranymus en Paramedus hebben dit georganiseerd. Dit is ook vanuit science café het7de. Die hebben ook een bestuur dat bestaat uit studenten.