Nieuws

Wie vult de NSE deze week nog in?

Alleen deze week nog kunnen de studenten de Nationale Studente Enquête invullen. Het streven van Hogeschool Utrecht is dat minstens de helft van de studenten hem invult, maar dat wil nog niet echt lukken. Trajectum vroeg een aantal studenten ernaar.

 Caitlin Venglers (19) en Merel Lindenburg (20) doen de lerarenopleiding Engels. Ze kijken elkaar aan. ‘Hebben we daar een mail over gehad? Nou die hebben we dan gemist. Geen idee wat de NSE is.’ Maar ze zijn nu wel nieuwsgierig. Ze zullen hem invullen op de terugweg naar huis.

 

 

Isa Kuil (19) Sociaal Juridische Dienstverlening:‘NSE? Zegt me niks. Even zoeken, nee hoor, niks in mijn inbox. Ik heb niks gezien en niks ingevuld. Klinkt op zich wel belangrijk. Ik zou het kunnen gaan doen.

 

 

 

 

Jelle Huisman (23) HBO ICT: ‘Ja, ik heb hem ingevuld. Die mail kwam toevallig binnen toen ik niks te doen had tijdens mijn stage. Ik vind het jammer dat de NSE mijn opleiding naar beneden kan trekken door over de hele Hogeschool te oordelen. Ik ben meer geïnteresseerd in mijn eigen docenten dan in het gehele plaatje.’

 

 

 

 

’Mahriban Gumus (17), Sociaal Juridische Dienstverlening: ‘Ik heb hem voor de helft ingevuld, maar na 10 minuten ben ik afgehaakt. Hij is zo lang! Ik vind het op zich wel belangrijk, want ik heb die cijfers gebruikt voordat ik mijn keuze maakte. Kan ik hem nog steeds invullen? Oke, dan doe ik het in de trein.’

 

 

 

 

Kije Nieuwebier (18) Integrale Veiligheidskunde: ‘Nee, ik heb hem nog niet ingevuld want ik ben de afgelopen weken alleen maar bezig geweest met mijn project. Alle mails van school heb ik daarom genegeerd. Ik vind het wel belangrijk want het is een podium waar de student anoniem over alles zijn mening kan geven. Is de einddatum aanstaande zondag? Oke, ik doe het nu meteen even.’