Flirt-app op festival deBeschaving

Een van de apps die studenten mediatechnologie en digitale communicatie ontwikkelden.

Flirten via een app op de iPhone. Het is een van de toepassingen die studenten mediatechnologie en digitale communicatie ontwikkelden voor het festival deBeschaving.

De ‘flirtradar’ geeft een seintje als een ideale match op het festival rondloopt. De app heet MatchAroud en selecteert op basis van locatie, Facebookprofiel en ‘likes’. Ook zijn er applicaties ontwikkeld waardoor concerten op de mobiel te volgen zijn en poppetjes op een groot scherm gaan dansen na opdrachten via Twitter.

De toepassingen zijn door studenten ontwikkeld voor hun afstuderen en beleven hun primeur op festival deBeschaving dat 18 juni plaatsvindt in De Uithof. Bezoekers kunnen de apps ter plekke installeren door de zogenaamde QR-codes te scannen of te downloaden via de App Store.

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...
 

2 reacties

Het is niet meer mogelijk om te reageren

  1. De toepassingen zijn door studenten ontwikkeld voor hun afstuderen en beleven hun primeur op festival deBeschaving dat 18 juni plaatsvindt in De Uithof. Bezoekers kunnen de apps ter plekke installeren door de zogenaamde QR-codes te scannen of te downloaden via de App Store.ged study guide