Nieuws

HU-docente genomineerd voor communicatieprijs

Annette Klarenbeek, docent/onderzoeker bij het lectoraat Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein bij de HU, is genomineerd voor de titel Communicatieman/vrouw van het jaar.

Klarenbeek is geselecteerd vanwege haar communicatiestrategie voor het grootschalig DNA-onderzoek voor de moord op Marianne Vaatstra. Ze combineert haar werkzaamheden bij de HU sinds 1 september dit jaar als lector Communication & Sustainable Society bij de Hanzehogeschool Groningen.
Rijksmuseum
De twee andere genomineerden zijn Marjolijn Meynen vanwege haar communicatiestrategie voor de heropening van het Rijksmuseum en Martin Kersbergen van DELA door zijn bemoeienis met de succesvolle campagne ‘Delavoorelkaar’.
 
De verkiezingsavond vindt plaats op dinsdag 3 december in dierentuin Artis in Amsterdam. De avond wordt gepresenteerd door voormalig CDA-politicus en spindoctor Jack de Vries, tegenwoordig strategy director bij Hill & Knowlton. De verkiezing wordt georganiseerd door Logeion, een community van communicatieprofessionals.