Nieuws

Maandagavond Utrecht Studentenstad-Debat

Welke Utrechtse politieke partij heeft ’t beste voor met studenten? Die vraag proberen Studium Generale, Studentenunie Vidius  en Trajectum in samenwerking met de Federatie Utrechtse Gezelligheidsverenigingen F.U.G. maandagavond beantwoord te krijgen in Het Grote Utrechtse Studentenstad-debat.

Om 20:00 uur gaan de grootste partijen en nieuwkomer Student & Starter met elkaar in debat over belangrijke studententhema’s. Iedereen kon de afgelopen weken via studentenstadutrecht.nl debatonderwerpen aanleveren en de belangrijkste zullen vanavond besproken worden.

Huisvesting, de Uithof en autovrije binnenstad
Hoe gaan de partijen ervoor zorgen dat er meer geschikte studentenkamers in de stad komen, hoe wordt De Uithof een meer leefbare wijk, wat zijn de plannen om afgestudeerden aan de stad te binden en is het mogelijk om de binnenstad autovrij te maken?

Het debat begint maandagdagavond om 20:00 uur in UCK (Domplein 4) in Utrecht. Aanmelden kan nog via deze Facebookpagina.

 Geen trek om de stad in te gaan, maar wel zin om mee te kijken? Via Trajectum.hu.nl kan je het debat volgen via een livestream.