Waarnemer Dick de Wolff directeur bij Educatie

Dick de Wolff is met ingang van 1 mei benoemd tot directeur van de faculteit Educatie. Sinds september vorig jaar was hij waarnemer op deze post.

Dat heeft het college van bestuur bekend gemaakt. De Wolff verving Jan Brandsma die na een periode van ziekteverlof zijn functie in februari neerlegde.

De Wolff startte zijn loopbaan als leraar Nederlands en Engels. Daarna vervulde hij talloze adviserende en leidinggevende functies binnen het primair, voortgezet en hoger onderwijs. In 2006 stapte hij over als directeur van de Educatieve Hogeschool van Amsterdam om ‘kwartiermaker’ te worden van de Utrechtse Academie voor Educatieve Innovatie.

1 reactie

Het is niet meer mogelijk om te reageren

1. hallo,

Wat EEN KENNIS HEEFT DICK DE WOLF OPGEDAAN ZEG DE LAATSTE JAREN .
    iK KEN HEM VANUIT MIJN STUDIETIJD , HIJ WAS ME LERAAR ENGELS OP DE ECHTNATON IN ALMERE ,
    iK WENS HEM SUCCES MET DEZE FUNCTIE , HIJ BEKLEED DEZE OOK MET PERFECTIE , ZOSALS IK HEM KON ,