Columns

Penseelstreken

Mijn boekje Penseelstreken is uit met een officieel isbn. Bij mijn afscheid kreeg ik als geschenk een leuk boekje met daarin een aantal van mijn blogs, die ik voor Trajectum.hu.nl schreef, geïllustreerd door een groot aantal collega’s. Ontzettend leuk. Maar veel collega’s moesten teleurgesteld worden, omdat er maar 50 gemaakt waren. Dat was in mei van dit jaar.

Sinds die tijd ben ik doorgegaan om een jaar rond te maken. Zo kwam ik tot 345 blogs in 365 dagen. Ik liet offertes maken en koos voor Nextprint. Zij hebben uiteindelijk 100 boekjes gedrukt van 374 pagina’s voor € 791,07. Een bevriende ontwerper stuurde mij een rekening van € 333,20 voor het maken van de omslag. Daardoor komen de boekjes op € 11,25 per stuk. Ik gebruik het als een relatiegeschenk.

Morgen komt er een artikel met foto in de Gooi & Eemlander. Ik ben vergeten om er in te laten zetten dat men het boekje per e-mail kan bestellen. Een beetje dom. Dan doe ik het nu maar. Er zijn twee mogelijkheden: € 11,25 als ik het in zo’n grote gele HU-envelop kan doen of € 13,25 als ik het per post op moet sturen. Graag dat bedrag overmaken naar ING 4900028 t.a.v. H.Penseel, Naarden.