Podcast

Podcast: ‘Je kunt tegen een coronaboete in verzet gaan’

Podcast
Vormgeving: Nanda Oblong

Een nieuw studiejaar, een nieuwe podcast! In deze reeks gaan we in gesprek met lectoren van de HU. Wat zijn hun nieuwste inzichten en hoe kunnen die óns leven beïnvloeden?

Onze derde gast is Quirine Eijkman, lector Toegang tot het Recht. We hebben het met haar over je rechten in tijden van corona. Maar ook over hoe de hulpverlening aan de balie van het juridisch loket (en daarachter) beter kan voor mensen met meerdere problemen, de ‘multiproblematiek’. 

Wil je meer weten over de impact van de coronamaatregelen op onze grondrechten en rechtsstaat? Dat kan: Het lectoraat van Quirine maakt hier een podcastserie over. Meer informatie over ‘multiproblematiek’ vind je hier

De podcast maakt deel uit van een serie Trajectum-podcasts. De vorige en volgende afleveringen zijn in samenwerking met Podium gemaakt, het initiatief van de HU voor cultuur en debat. Podium organiseert het maandelijks lectorendebat ‘Utrecht maakt Kennis’, bij te wonen in Bibliotheek Neude. Ook Quirine doet mee met het debat van donderdag 10 december.

Oh, en volg je Trajectum al op Instagram? Gewoon doen! Tot de volgende!

Luister terug: ‘Daklozen van nu zijn 17/18/19 jaar oud en amper te herkennen’