Studenten tevreden over decanen

Dit blijkt uit een evaluatie van het Platform Studentendecanen van de Hogeschool Utrecht.

De studenten van de HU en de examencommissies zijn goed te spreken over het functioneren van de decanen. Dit blijkt uit een evaluatie van het Platform Studentendecanen van de hogeschool.

Een enquête op de faculteiten en de HU Amersfoort in het jaar 2009-2010 wijst uit dat studenten zeer tevreden zijn over de informatievoorziening, de bereikbaarheid en het contact met de decanen. Het nagestreefde rapportcijfer 8 werd op alle faculteiten en HUA ruimschoots gehaald.

Ook het resultaat van een evaluatie onder examencommissies op de faculteiten uit dit studiejaar valt positief uit. De totaalscore op een schaal van 1 (slecht) tot 5 (goed) ligt ruim boven het streefgetal 3,5. Wel kwam naar boven dat er verbeteringen mogelijk zijn bij het overleg tussen het decanaat en de examencommissies en de afstemming over studeren met een handicap .

Alle zes de faculteiten en de locatie Amersfoort beschikken over een aantal decanen. Studenten kunnen hier onder meer terecht voor informatie, studieadvies, persoonlijke omstandigheden en financiële kwesties.

Volg ons op Instagram
Reageer!
Reageer!
Deel via...