Nieuws

Verbouwde Spar Uithof heropend

Maandagochtend in alle vroegte deed de verbouwde Spar in De Uithof haar deuren open voor studenten en andere geïnteresseerden. De in de zomer aangekondigde verbouwing is klaar en de winkel is nu een SPAR UNIVERSITY.

SPAR UNIVERSITY is een concept van eigenaren Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje. Hun winkel zit al 14 jaar in de Uithof en ze vonden het tijd voor een winkel die net wat meer toegespitst is op de wensen van studenten. Speciaal voor de bezoekers en bewoners van de Utrechtse campus worden er nu bijvoorbeeld meer verse broodjes en maaltijden aangeboden.

Binnenveld en Bestebreurtje zijn ook eigenaren van de Hema aan het winkelpleintje in de Uithof en ook die winkel is tijdens de kerstvakantie onder handen genomen. Voorheen werd er alleen eten verkocht. Nu zijn de koekjes, snoepjes en wijn – die ook al in de supermarkt aangeboden werden – ingeruild voor drogisterijproducten en cosmetica.

De Spar en de Hema hebben samen een nieuwe Facebookpagina waarop nieuws en acties worden gedeeld. Het paar houdt de pagina nu zelf bij, maar hoopt dit in de toekomst te gaan doen met studenten.